Банер
laik-1.jpg
Банер

НОВИНИ ОТ ЗДРАВОСЛОВНО е-МАГАЗИН

РАЗБИРАНЕТО НА ЧОВЕШКОТО СТРАДАНИЕ
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 13 Август 2007 00:00
ПОМОЩТА МИ СЕ ИЗРАЗЯВА В РАЗБИРАНЕТО НА ЧОВЕШКОТО СТРАДАНИЕ - Маг Селена, на какво се дължи дълготрайността на помощта Ви в разрешаването на нещастията споходили човека?!

• Нескромно е да свидетелствам сама за себе си и постиженията си. Но, ако има дълготрайни успехи относно помощта, която съм оказала на толкова много хора, то те са плод на житейската ми практика и богат опит от несгодите, които съм преживяла, а и не са само и единствено мои успехи.

• Обикновено те са резултат от взаимни усилия в съвместен диалог и правилно разбиране и ориентация в отговорите, които получават от мен нуждаещите се от помощ хора. Не веднъж съм казвала, че никой не може да помогне на никого, а това означава, че някой би могъл да помогне на някого, ако самият нуждаещ се прояви активно участие в разясненията, дадени му от знаещия и виждащ истински феномен, както и правилно разбиране.

• Отново искам да кажа, че няма готови универсални рецепти за решаване на проблеми от различни естества за различни личности, както и различни ситуации. Има единствено и само строго индивидуален подход към проблема на дадената личност и ситуация, в която се намира тя. Но ... за това са нужни невероятно много усилия и познания преди всичко в областта на духовните ценности, тъй като те именно са ръководещия фактор в живота на човека. А животът е един неизбродим конгломерат от Вселенски мащаб, той не е ограничено лично живуркане на даден, ограничен от ума си, човешки индивид.

• Моята духовна помощ не се изразява в тесните рамки на някакъв си там универсален талисман или амулет. По-скоро подобен, ако е сътворен правилно и хармонично в резонанс с Божествените правила, би могъл да окаже само някакъв късовременен ефект и нищо повече.

• Дълготрайността на помощта ми не се изразява и в дежурният отговор по телефона, както е при на повечето окултни феномени, че видите ли, човека който търси решаване на проблема си, задължително има направена „тежка черна, а може и кармична магия“ и ако не ми даде или изпрати веднага еди колко си пари, то ще умрат децата му.

• Тук подчертавам, че не давам никакви консултации по телефон!!!

• Помощта ми нито се базира на някаква институция, стояща като авторитет зад гърба ми, чрез който да заблуждавам хората, че видите ли аз съм на такова високо ниво, та работя с еди коя си световно известна фирма или организация.

• Помощта ми не се базира и на никаква „помощ“ от някаква си уникална апаратура, която в известен смисъл би могла да направи единственото – да измери енергийният потенциал на някой от жизнените меридиани, които контролират в известен смисъл човешкото тяло и ... нищо повече.

• Помощта ми се изразява в разбирането на човешкото страдание, в разясняването на неговата причина и произход, както и в даването на правилната насока за самостоятелното му и индивидуално разрешаване като проблем.

• При мен има жив и двупосочен диалог със страдащия, който диалог му служи като пътеводител в решаването на проблема. А когато човека сам си помогне и сам си разреши страданието, в което е изпаднал, то едва тогава се постига дълготраен ефект в него.

- Какво искате да кажете, маг Селена?! Нима само и единствено с усилието, личната заинтересованост и участие на страдащия могат да се постигнат дълготрайни резултати в решаването на даден житейски проблем?! Няма ли други алтернативи?!

- Алтернативи колкото щете и на безбройно много окултни равнища, но дали са достатъчно ефективни и дали решават разрушителния ефект на проблема, породен от човешкото незнание и съответните нему грешки?!

Жарките обещания и шизофренични фантазии и изхвърляния, на различни окултни специалисти, придружени с всякакви апетитни и силно съблазнителни „психокуки“ под формата на всякава знойна реклама - също. По-важно е дали те наистина помагат за окончателното решение на даден житейски проблем или го засилват до фазата на неистовата агония чрез измамното обещание на алчния псевдофеномен?!

Заблуждението на страдащия е добра храна, както и невероятна „златоносна жилка“ за кесиите на измамниците на окултния пазар, но ... всъщност тук думите ми са безсилни.

Питахте ме дали само и единствено с усилието и живата заинтересованост, както и участие на страдащия, може да се постигне дълготраен и окончателен успех в разрешаването на даден негов житейски проблем?!

Отговора ми е: твърдо да. Всичко останало просто е лъжа и измама, водена от живите интереси на феномените от окултния пазар. Старата мъдрост: „Помогни си сам, за да ти помогнат и другите.“ е абсолютно валидна навсякъде и във всичко.

Моята помощ се изразява в разкриването на първопричината, която е довела човека до неговото страдание и оттам нататък в даването на правилната насока за разрешаването на този проблем. Но лично аз едва ли бих могла да разреша изцяло проблема на страдащия без неговото активно участие и желание за действие в съответната посока на породения проблем.

Страдащият е този, който трябва да разреши проблема си в резонанс на разкритата от мен първопричина. Аз не давам никакви обещания, че ще разреша абсолютно всички проблеми, с които се е сблъскал страдащия, но давам правилното си виждане за разрешаването на повечето от проблемите му.

Аз не сея илюзии, по-скоро разтърсвам човека заблуден от самите тях, взривявам го с правилното разбиране на проблема, а от там нататък осенен от благодатта на истината той сам стига до окончателното си излизане от илюзорното разбиране, хвърлило го във водовъртежа на житейските беди и страдания.

Аз не храня с болни фантазии изпълнени с психични главоблъсканици и недомлъвки въображението на страдащите хора. Просто ги изваждам от тях и ги поставят на истинския им път, който ще ги изведе до правилното разрешаване на възникналия проблем в живота им.

Но всичкото това го правя чрез Божествените закономерности и принципи, които са повсеместни за цялата Вселена и ако не съм чист техен проводник, то помощта ми просто ще е несъстоятелна във каквото и да било направление.

Ако не живея в синхрон с Твореца на всички творения във Вселената не бих била в състояние да помагам на когото и да било, не бих била такъв добър проводник на чиста духовна информация и съзидателни живителни сили, които да достигат до страдащите хора.

Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....

Сходни статии
За сайта
© 2010 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .
eXTReMe Tracker